Colorificio San Marco S.p.A.

Nu doar produse:
creații, atmosfere, emoții

FIXATIVE MURALE

Cum se alege un fixativ mural pentru a consolida pereţii şi a îmbunătăţi aderarea vopselelor?

Fixativul mural, cunoscut şi ca amorsă, este un produs fundamental pentru a garanta o aderare mai bună a culorii pe perete. Pe suprafeţele ce trebuie colorate prima dată sau pe care s-a aplicat un strat de ipsos sau tencuială pe o zonă extinsă, fixativul mural are un rol determinant. Formula specială a fixativelor murale San Marco garantează un grad înalt de penetrare în porii peretelui, pentru a crea condiţii ideale, mai bune, culorii ce va fi aplicată ulterior. Aplicarea ulterioară a vopselei, datorită utilizării unui fixativ mural, va rezulta într-adevăr mai omogenă, evitând astfel absorţia neuniformă.

Fixativele murale San Marco sunt alcătuite din răşini acrilice cu miros redus şi VOC Free (fără compuşi organici volatili). De remarcat faptul că acestea sunt nenocive pentru ambiente şi pentru persoanele care le utilizează.

Sunt disponibile două baze diferite de la Colorificio San Marco:

VOPSELE PE BAZĂ DE APĂ ȘI EMAILURI MURALE

Colorificio San Marco oferă o gamă completă de vopsele şi emailuri murale pe bază de apă inodore pentru interioare, de înalt nivel calitativ având o formulă cu conţinut redus de compuşi organici volatili, adecvate pentru vopsire, renovare şi conferirea unui nou look diverselor ambiente din casă, ce îmbunătăţesc confortul locuinţei.

Toate vopselele de la Colorificio San Marco sunt realizate pentru a garanta un randament maxim şi rezultate estetice ce îşi păstrează frumuseţea în timp.

ÎNVELIŞ DECORATIV PENTRU PARDOSELI ŞI PEREŢI

CONTINUO este un sistem compozit care realizează învelişuri fără rosturi şi fără întreruperi, şi uneşte pardoseala cu pereţii pentru o soluţie decorativă unică ce învăluie orice tip de ambient, de la bucătării şi livinguri, la băi până la interiorul cabinei de duş, dar şi spaţiile comerciale inclusă fiind şi personalizarea suprafeţelormobilate pentru a caracteriza întreg spaţiul.

CONTINUO întrepătrunde aspectele contemporane cu combinaţii bogate de sugestii şi atmosfere: alege dintre 47 culori propuse în 6 colecţii de nuanţe şi combinaţii.

FINISAJE DECORATIVE

Dedicarea pentru cercetarea și studiul noilor sisteme pentru vopsit a dus Colorificio San Marco să depășească conceptul de produs finit și să își dezvolte propria ofertă propunând adevărate creații exclusive, care răspund cerințelor de personalizare celor mai avansate, fiind în măsură să realizeze atmosfere de locuit caracterizante, cu un impact emoțional pe lângă cel pur decorativ.

Culoarea în diversele sale aplicații și evoluții materiale reprezintă așadar un sistem simbolic complex care este parte integrantă a spațiului locuibil, influențând valorificarea acestuia deoarece insistă tocmai pe relația dintre individ și mediu. Devenind ea însăși arhitectură, culoarea redă viață spațiilor, revelând natura lor adevărată și definind stilul, personalitatea și atmosfera acestora.